Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Každý má své osvědčené postupy, nechť se jich drží.
  Chápu, že někde nechtějí pít jablkovici, zejména, pokud kvas vyrobí z celých nedrcených plodů.
   Kvas musí dýchat, ale jen zevnitř ven. Alkoholové kvašení je totiž anaerobní proces. Umožnit odfukování oxidu uhličitého a zabránit přístupu vzduchu umí právě kvasná zátka. Nebo folie s gumou, jen částečně netěsné víko.
   Ten kdo sklidí několik q pozdních sladkých švestek, je může nechat v otevřeném škopku pod stromem přes zimu a vypálí dobrou. Kdo chce vyrobit slušné pití z choulostivějšího ovoce, ten se musí o kvas více postarat.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika