Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Mám podobnou zkušenost jako p. Hlavatý. Dubový soudek 10ltr zevnitř vypalovaný. Podobně fungují i připečené dubové hobliny nebo třísky. Pokud to dřevo neprojde tepelnou úpravou, tak ta nádherná sladká vůně tam není. Připečení musí být tak akorát, tedy žádný extrém, ani moc černé ani moc bledule. U jabkovice to funguje nádherně.  Proti nadměrnému odpařování omotávám soudek strečovou fólií. Slivovici preferuju čirou a do soudku ji nedávám.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika