Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
CALVADOS versus JABLKOVICA. Včera sme s kamarátom "riešili" fľašu originál francúzskeho kalvadosu z Normandie. Etiketa je na foto 1, kalvados samotný na foto 2. Chceli sme ho porovnať najmä s našou jablkovicou, ktorú nechávame dozrieť v dubovom súdku najmenej pol roka. Kamarát síce tvrdí že "sme lepší než frantíci", ale ja rešpektujúc realitu pokorne sklápam uši a priznávam že na toho originál "kalviho" predsa len nemáme. Farebne takmer áno (na foto 3 je naša jablkovica, v strede "natural", po stranách stočená po 6 mesiacoh zo súdka), ale chuťovo zatiaľ nie. Ten kalvados je mimoriadne jemný a tú arómu jablka tam cítiť úplne jednoznačne. IH
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika