Rovněž potvrzuju, použít ušlechtilé kvasinky se vyplat. I při pečlivé může v kvasu převládnout nějaký špatný kmen a kvas třeba nedokvasí, zasmrádne atp. S přídavkem kvasinek se mi to nikdy nestalo. Já totiž jablka před drcením a lisováním omývám wapkou, čímž odstraním i mnoho kvasinek a přirozené rozkvašení trvá dlouho.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název *:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*
Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 19. Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.