Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Vůbec nechci říci, že dobře udělaná jablkovice není k pití. Naopak, je to lepší než z nezralých přecukřených švestek nebo zoctovatělých hrušek. Ale jablkovice jako taková má v intenzitě ovocného aromatu své limity.
   Co se týče odstranění jádřinců, myslím, že na chuť moštu, potažmo destilátu to nemá velký vliv, troufám si říci žádný.
    A nakonec - když zvážíte, že 3 Kč stojí litr v moštárně, tedy těch obdivuhodných 40 litrů byste měl asi za 4 eura, pak mi to přijde jako hodně špatně zaplacená práce, elektřinu nepočítaje.
    Na druhé straně chápu, že kořalička, která prošla vlastníma rukama, chutná nejlíp.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika