Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Pripojim svoju skusenost s kalvadosom. Na zahrade sa nam urodili extremne male jablka, tak som sa rozhodol pre pokusnu destilaciu. Zhruba 100kg jablk som precizne prebral, odstranil jadra a odstavil. Bola to brutalna makacka na domacom odstavovaci. Vzniklo z toho 40L jablkovej stavy. Po 10 tyzdnoch kvasenia bez pridania cukru je vysledok 4L 55% extremne chutneho destilatu a to dokonca neporteboval odlezat ani hodinu, nema ziadnu pachut :). A to som sa obaval prekapu lebo v palenici ho oddelovali len asi 3 minuty. Krasne sladko vonia ako za pecenymi jablkami a pri silnejsom nadychu mierne citit alkohol. Ochutnal som uz vselico ale mozem odporucit kazdemu, stoji to za tu namahu. :)
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika