Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
I když jsem již výše psal o přidání dřevěných štěpů do skleněných demižonů, tak samozřejmě souhlasím s názorem, že nejlepší pálenka je bezbarvá. Zkoušel jsem uložit v dřevěném dubovém sudu, ale moje zkušenost je, že je stejná jako z demižonu s přídavkem dubových dřevěných štěpů. Asi hodně záleží na výběru dřeva. Pokud nemáte zkušenost s přidáním švestkového dřeva, tak Vám to vřele doporučuji. Budete příjemně překvapeni, barva je dost tmavá a chuť úplně jiná než z dubového dřeva. Ničím nepřipomíná brandy a o to jde. Jen pozor na to, aby dřeva nebylo příliž moc. Je příjemné jí dát ochutnat kamarádům a bavit se když hádají co pijí... A nejlepší je z pálenky z jablek nebo švestek. A neměla by mít více než 51%.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika