Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Já osobně upřednostňuji přidávání dřeva do demižónu (tedy - pokud vůbec - to pro kolegy a přátele, já raději čistě bílou) z důvodu menší ztráty. Jinak proč ten rozdíl mezi sudem a demižónem se dřevem:

1) Kvalita dřeva výrazně ovlivňuje výsledek

2) Ve skle neprobýhá tzv. mikrooxidaxe, která je velice důležitá pro výsledný efekt (porovnejte např. kvalitní Bordeaux školené v sudu a víno z nového světa ze stejně kvalitních hroznů, ale dělaní metodou "pytlíkového čaje" - dubové piliny nebo lamely v nerezovém sudu. Výsledek nebude nikdy stejný, minimum vzduchu hraje svoji neopakovatelnou roli.

Karel

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika