Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravím Vás pánove, jsem také výrobce různých kvasů a lihovin, ale amatér a nevěnuji se tomu tak profesionálně jak se tady dočítám, proto jsem rád za jakoukoli dobře míněnou radu a tuto stránku jsem si rád přečetl. Měl bych otázku na zraní calvadosu, jak dlouho se nechavají dubové hobliny v lihovině a kolik na 10 l (váhově). Vím že do vína se dává asi 20 dkg na 1hektolitr .

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika