Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Myslím že i u nás lze připravit skvělí calvados, ale je nutno rozlišovat mezi "Calvados" (destilát z jablečného moštu) a "pálenka z jablek". Zajímavé je že v literatuře (http://www.fontana.ws/detail/priprava-kvasu-na-vyrobu-slivovice/prirucka-pro-pstitele/id-5222/) se doporučuje celková doba pálení a přepalování cca 5hod a v pálenici mi řeknou ať si přijdu za 3 hodiny. Možná i tady je možný krůček ke kvalitě A.Z
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika