Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Při výrobě a sudovém zrání koňaků ubude až 40% objemu a až 70% (!) alkoholu (do sudů se vlévá 65% vinný destilát, do lahví se stáčí 40%)  To si žádný pěstitel pálíci v komerční palírně nedovolí - zdanit musí veškerý čerstvý líh.
   Odvětrání destilátu v otevřeném demijonu je nutné, myslím si ale, že po správném vypálení kvalitního kvasu stačí měsíc v chladnu. Osobně ale skladuji slivovici v otevřené - jen přikryté - nádobě v studeném sklepě i přes 2 roky. Pravda, lihoměrem jsem ji po té době neměřil, ale voda z ní skutečně není.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika