Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

pánové, pálil jsem kvas z vylisovaného hroznového vína, kdy do lutru jsem vlil asi 0,5 l naloženého 2 -3 ks plodu badyánu (hvězdice) v 40 % alkoholu. Po vypálení měla kořalka vynikající chuť. Páry alkoholu byly badyánem ochuceny. Je třeba dávat pozor, aby při vyluhování nebyl alkohol ve kterým je badyán naložen moc tmavý.  Takto je možno ochutit každý lutr i jinou příchutí (vanilka, skoiřice a jiné vonné látky). 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika