Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Trvalo to rok a tři měsíce, ale dnes už vím, že bych calvadosu nebo jablkovici nikdy nedal přednost před slivovicí. Ale kdyby mi dal někdo najevo, že jsou oba destiláty jaksi k mání, mlsná huba by chtěla obé, tak to je. Pátral jsem po tom, proč je destilát z jablek tak nedoceńovaný, zvláště letos, kdy byla tak mizerná úroda, že se v těch šťastnějších lokalitách alespoň jablka urodila. Páleničáři to komentují slovy, že nezbývá, než-li jablka pálit a to se ještě tváří, že by snad raději ponožky pálili. Myslíte, že je to tím, že jablka obecně poskytují horší a užší spektrum chutí, jsou lihovatější a obecně méně zajímavá? Já nevím, ale asi ano. slosar-petr@seznam.cz

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika