Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

...zbytečně složité.. a to hlavní chybí: měření cukernatosti je podstatná věc, neboť 6 týdnů je pouze obecně udávaná doba kvašení, která je různá podle období sběru jablek. Sbíráme-li do kvasu jablka v létě, jedu obvykle pálit už za 14 dní, protože teplotu v místnosti, kde kvasím ztěží udržím pod 20 stupňů. Proto je velmi důležité měření cukernatosti.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika