Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Vzhledem k množství etanolu, který se vypaří při kvašení a při destilaci, vzhledem k cukru, kjterý se přemění na jiné produkty (kyselinu octovou, mléčnou) a který zůstane nevykvašený, jsou rozdíly (pokud o nich lze vůbec hovořit) skutečně zanedbatelné. 
   Málo probádané a možná zřetele hodné jsou látky obsažené v obyčejném krystalovém řepném cukru.  Nejde tak úplně o 100,0%ní sacharózu.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika