Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Čo sa týka,,calvadosu"  tak pozor nie je to žiadne klasické pálené. Najprv je treba z moštu urobiť jablčné víno a to musí kvasiť v drevených sudoch a následne sa dané víno prepaluje. Potom sa daný destilát dáva vyležať do drevených sudov zvyčajne sudov ktoré predtým prežili nejaké to víno. Fígeľ je v tom, že víno z jablk má nízky obsah alkoholu a je sakra náchylné na choroby vín ako octovatenie, birza a pod. Toto sa musí ustrážiť a spravidla sa víno prepaluje po troch mesiacoch kvasenia. samozrejme je nižšia výťažnosť, ale iná kvalita. Toť o,,normandských calvadosoch".

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika