Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Moštoměry jsou cejchovány na roztok cukru ve vodě. Tedy na hustoty 1,0 až např. 1,1 g/cm3. Lihoměry jsou naopak cejchovány na roztok lihu ve vodě, tedy od 1,0 dolů. Logicky tedy ve směsi cukerného a lihového roztoku můžete naměřit hustotu 1,0 a naivně se domnívat, že je to voda.

Teď ani nemluvím o vlivu bublinek, které usednou na hustoměr a nadlehčí ho... Technická cesta je tedy znát hustotu zkvašených produktů a podle nich cejchovat vínoměr. Praktik pak nakoukne a čichne nebo ochutná a řekne: "Hotovo".

Mimmo

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika