Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

1. Ochutnejte tekutou frakci kvasu. 7% je hodně, pokud Vám cukroměr měří dobře, šťáva bude ještě docela zřetelně sladká. Bude-li jen kyselá měření bylo nesprávné (nebo moštoměrem).
2. Je-li hodnota správná, stačí přenést kvas do místnosti teplé 15-20st. To by na dokvašení mohlo stačit.
3. Teoreticky je možné, že kvas nekvasí kvůli zbytkovému cukru. Pokud byl doslazen na víc než 20 %, veškerý cukr neprokvasil. (v případě 1kg cukru na 100 litrů kvasu ta situace nastat nemůže).  Pak je možné kvas rozředit vlažnou vodou nebo nad tím mávnout rukou a vypálit jej tak, jak je.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika