Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Netroufám si hodnotit, jestli pektolytický enzym je placebo nebo umí zvýraznit (a jakým způsobem) chuť ovoce v kvasu. Co však vidím je, že k vydatné pektolýze musí docházet při samotném kvašení. I ovoce s vysokým obsahem pektinů (rybíz, angrešt, jablka), když nakvasí, je neželírovatelné. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika