Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Po enzymech z určitých důvodů sáhnu v některých letech při výrobě vína a nemyslím že jde o placebo, spíš se mi zdá, že vlastnost ke které jsou určeny bezezbytku plní.

Přezrálejší ovoce naž dáváme na kvas si snad ani nedokážu představit. Vzhledem k tomu, že si sám nepálím, soustředím se alespoň na správné založení i vedení kvasu. Pokud ale teplota sbíraného ovoce dosahovala letos v některých dnech i 45 °C, uchladit to ani ve sklepě při nastartovaném kvašení na Vámi uvedených 16°C v našich podmínkách nešlo.  Ale to není důvod enzym neozkůšatsmiley   j.c.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika