Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Proč někdo nevypálí z cukrovaného kvasu víc než z nedoslazeného, to lze snadno vysvětlit. Máte-li hodně zralé až přezrálé švestky s cukernatostí hodně přes 20%, běžné kvasinky ani veškerý cukr nejsou schopny prokvasit. Přislazení takového kvasu samozřejmě nemá smysl a výtežnost zvýšit nemůže.  Pak záleží na druhu kvasinek (divoké, z kvasnic, vinné, hlubokoprokvášející), vedení kvasu i způsobu pálení.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika