Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Vážený pane, malinký doplněk, než ukončíme tenhle souboj. Jde o výtěžnost. Jak vysvětlíte, že mnoho známých paličů a je jich dosti, které znám má poměrně stejnou výtěžnost ze stejného ovoce a stejného množství kvasu a v mnoha případech jsem dosáhl větší výtěžnosti, než ti, kteří přidávali cukr a to je vyzkoušené, znovu podotýkám dlouholetou zkušeností. Domnívám se, že vím čím to bude. Hexozu jste rozebral ano, ovšem řeč začala kolem cukrů a cukru do kvasu. Příroda vytváří řepu na poli a švestky na stromě. Nejde to dohromady. Připomínám výrok Miloňe Čepelky: "kolik třešní, tolik višní". S odborného hlediska a okem chemika máte jistě naprostou pravdu. Takže ano vytrvám a budu se držet svých ověřených zkušeností. Asi začnu studovat cukry. Děkuji za příspěvky, člověk se stále učí.enlightened

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika