Vážený pane. Nikde jsem nenapsal že přidáváte do kvasu kupovaný cukr. Napsal jsem že alkohol ze sacharozy je totéž jako alkohol z fruktozy a glukozy. A že je to tentýž alkohol. Taky jsem napsal že sacharoza není nic umělého nebo nepřirozeného. V našich podmínkách se vyrábí z řepy, jinde z cukrové třtiny. Obojí vzešlo z přírody. I ten med - to je především glukoza. Nenapsal jsem že se má kupovaný cukr přidávat do kvasu. Taky jsem nenapsal že něco děláte špatně. Naopak, lze Vám Vážený Pane jenom pogratulovat k Vaší důslednosti. Ale opět musím připomenout že jsem reagoval na příspěvek "a ta hexoza je co?". A mimochodem - není pravda co tvrdíte že přídavek cukru nezvyšuje výtěžnost. Zvyšuje. Zde nehodnotím kvalitu výsledku, ale zvyšuje. To jsou totiž přírodní zákony které žádný parlament nemůže ani odhlasovat ani zrušit. Prostě platí. Jinak vám přeju dobrou chuť, užijte si tu nejskvělejší chuť domácí slivovice a vytrvejte.