Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den, měl bych dotaz z podobného soudku, teď v sobotu jsem ještě podrtil jabka, které jsem ještě natrhal a asi týden jsem jablečnou drť (mimochodem krásně voní) nechal v sudech na mrazu než jsem je dnes dal do místnosti s teplotou kolem 15 st. Celsia. Nemůže to nějak poznamenat kvas i samotné kvašení? Sice už nějakou dobu pálívám, ale tak pozdě jsem ještě kvas nedělal, tak nevím... Děkuji za reakci

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika