jo taky jsem proto nedavat cukr. Letos to vypada na peknou urodu pokud to vcelky opiluji a nebude moc sucho. Tak o to že zvýším vyteznost ani tak nejde jde mi hlavne o kvalitu. Tak jaky zakvas je nejlepsi a jak se to dela? treba na www.schimansky.cz atd ty VIN 13 ty by se dali pouzit a jak se to micha? a da se tam jeste asi zivna sul.Jakto ze pridanim cukru se to mene kazi?to me zajima
Takze udelat zakvas zadny cukr a dam tam to vicko aby to bylo bez vzduchu nevim jak se tomu rika proste to prebublava pres vodu...a jak ten povlak zacne klesat hned palit.a nebo jsem cetl -dat do sklenice na zavarovani ze srubovacím vickem. jednou za dva dny otevrua pokud to "sytne" tak to jeste kvasi...to by slo ne.. a pak uz JEN vypalit.
k tomu rumu-kde sehnat tresť a jak vyrobit lih nebo se musi koupit?