Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Myslím, že Váš názor, že destilát z durancií je „propadák“ není správný. Každý, kdo se někdy stal šampiónem soutěže ovocných destilátů, by s tímto názorem živě nesouhlasil. Mně se to podařilo na největší a nejstarší soutěži ovocných destilátů v Radějově u Strážnice v roce 2008 (dále petrslosar.cz kap.Získaná ocenění). Samozřejmě souhlasím s názorem, že vyhrát v konkurenci ca 700 vzorků slivovic a jiných destilátů z modrého ovoce s destilátem z durancií z východních Čech, je prostě náhoda. Asi taková, jako kdyby náhodný občan rovníkové Afriky vyhrál závod ve sjezdovém lyžování. Legrační je na tom jen to, že loni mi za identický destilát dali 49 bodů (98%), přičemž 50 bere jen pán Bůh.
Také mě zaujal termín „špičkový palič“. Pro mě je to někdo, kdo ví, co se děje v rektifikační koloně a umí s těmito ději komunikovat. Asi Vás napadlo, že já to umím. Co to chce? Aby ten, co toto zařízení obsluhuje věděl, co je to refluxní poměr, dále jak je definované patro kolony a kdyby fakt věděl, co obnáší McCabe-Thielův diagram, tak to bych se s ním rád seznámil. Vůbec nám pocit, že se zde probírají různé aspekty při zakládání máčů, ošetřování, míchání či nemíchání (i v literatuře na to jsou protichůdné názory), ale nikdo nediskutuje vlastní destilační, či rektifikační proces. Jakoby to, co nám nabízí Arnold Holstein bylo to nejlepší. A přitom je tato technologie zaručeně starší než-li 100 let, jen materiál aparátů se zlepšil. slosar-petr@seznam.cz

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika