Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Osobně bych se řídil druhem ovoce. U jablkového kvasu bych odstranil 5-10 cm silnou horní tmavší vrstvu až do žlutobílé hmoty. U švestek bych si čichnul, příp. ochutnal a odstranil horní vrstvičku jen v případě, kdyby byla nějak nepříjemněji cítit - třeba octem. 
   Máte-li nádoby dost velké a na koláči není plíseň, nestane se nic závažného, i když kvas necháte vypálit tak, jak je.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika