Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Při pálení slivovice teče na záčátku předkap a na konci dokap, umění je právě tyto dvě složky odstřihnout a nechat si jen tan kvalitní střed, dá se na tom pokazit hodně a i s kvalitního kvasu se dá udělat kyselka odporné chuti a naopak z horšího kvasu se dá udělat celkem dobrý pití ale někdy už to nejde.Pokud budete chtít z kvasu vyždímat co nejvíc potom už na konci získáte takzv.přiboublinu tj.nežádoucí příchutě, a teče vám už né sladká ale kyselá voda která vám slivovici znehodnotí.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika