Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Jablkovice může asi škrábat z více důvodů, podle mě jedním z nich je řepný cukr v kvasu. Jistě mnozí souhlasit nebudou.
    Pokud připravujete víno a nemáte mošt 21% sladkosti, musíte jej přisladit, jinak vznikne těžko pitelný kyseláč, kde zbytkový cukr a kyseliny nebudou v harmonickém poměru. Při výrobě kvasu ale nevidím důvod, proč vstupní cukernatost 13% přikrmovat cukrem. O koncentraci alkoholu se postará destilace s případným doředěním destilátu.  Sám si spočítejte, kolik z výsledné jablkovice bude mít svůj původ v ovoci a kolik v řepném cukru (třetina, čtvrtina?).

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika