Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Host 129 96 svým příspěkvem potvrdil to, co psal výše, ale neodpověděl ani na jednu z otázek.
1. Chceme-li zvýšit procento cukernatosti o 1 procentní bod, přidáváme zhruba 1,1 kg na 100 litrů. Tedy jste přemýšlel správně.
2: Cukr krupice a krystal jsou si natolik podobné, že pro ptřeby kvasu je to šuma fuk.
3. Aby se kvas vůbec nerozkvasil, musel byste přidat asi stejně tolik cukru, jako ovoce. Občas se mi stane, že zkvasí nevařená marmeláda z černého rybízu, která se dělá právě smícháním stejných dílů protlaku a cukru. Jiná věc je, že nadbytek přidaného cukru nemusí prokvasit úplně, neboť kvasinky zahubí alkohol, který si samy vyrobily.
4. Zastávám názor, že destilát je nejchutnější, nejvoňavější a nejzdravější z čistého ovoce. Myšlenka, že slivovice nastavená řepným lihem bude aromatičtější, je mýtus. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika