Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Cukr se v ČR do kvasu z hlediska zákonů přidávet nesmí.

Ale pokud se smíříte s porušováním zákona, tak přídavkem cukru v přiměřené míře do kvasu zvýšíte výtěžek (z 1g cukru získáte v ideálním případě 1,5 ml alkoholu) a zároveň zvýšíte aroma (jak jsem psal ve svém příspěvku výše). Pokud byste však přidal cukru mnoho, mohlo by se Vám stát, že se kvašení vůbec nerozeběhne, protože přeslazený kvas to neumožní.

Cukr můžete přidat v jakékoli formě, důležité je ho rozpustit a zamíchat do kvasu.  

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika