Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Najprv by som ja zmeral cukornatosť, ale pravdepodobne je vhodný čas na pálenie.

Vedel by mi niekto poradiť? Mám kvas, ktorý je tak cca v polovici kvasenia (môj hrubý odhad).  Kvasí pomaly-teplota v miestnosti stálych 10-12 stupňov. Potrebujem ho urýchliť, aby som ho 6. febr.(února) mohol páliť.  Pomohlo by ho presunúť na teplejšie miesto. Staré pravidlo mi vraví, že s ním netreba hýbať, no jedná sa o 200l sud a je nutné ho previesť za autom.  Čo sa tým natriasaním môže stať alebo pokaziť? Ďakujem.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika