Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Uvažoval jsem v teoretické rovině, jak je patrné z prvního příspěvku. Váš názor, že by měl být a není nejlepší začátek lutru je rozumný a přesvědčivý. Ale v knize se uvažuje, že ve vysokoprocentním kvasu líh dobře rozpustí a uvolní aromatické a chuťové složky na rozdíl od vody v obyčejném kvasu. Takže mix lutru a kvasu by se musel asi nechat nějakou dobu macerovat, abysme dosáhli stejného výsledku. Skutečný výsledek by se dal docílit jedině praktickými pokusy. Z praktického hlediska máme jen dvě možnosti.Buď mají v knize pravdu a pak by asi vše mělo fungovat podle mých předpokladů, nebo je v knize snůška "pověr, mýtů a polopravd" a v tom případě by vzhledem k začínající topné sezóně bylo vhodné tento spisek vhodit do kamen a už se k němu nevracet.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika