Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Vzhledem k tomu, že na tento "příspěvek"  a nesmysly v něm uvedené nikdo nereagoval, udělám to sám. Především byste si měl znovu otevřít zmíněnou knihu B. Malleová, H. Schmickleová na str. 32, která se jmenuje: Cituji: Vysokoprocentní kvasy s vysokým přídavkem cukru. Autoři nabízejí v této kapitole možnost aplikace kvasinek TURBO či SHERRY, které snášejí vysoký podíl až 20% alkoholu (v případě kvasinek Turbo), samozřejmě, že za cenu drastického přídavku cukru. Ovocné chutě však tvoří za těchto podmínek naprosto minoritní složku, takže získáme ovocný líh neidentifikovatelné chutě, o vůni ani nemluvě. Snad je zbytečné upozorňovat milovníky ovocných destilátů a věřím, že je nás většina, že půvab těchto produktů je právě v té přirozené rovnováze mezi obsahem přirozených cukrů a vonných komponent. Nejsem příznivcem přídavku cukru do kvasu a není to tím, že bych tak ctil zákon 61 /1997 Sb. Jak už je u nás tradicí i tento zákon je nedokonalý, necitlivý k životnosti kvasů, která se v řadě třešně - švestky dramaticky liší. Nicméně nejkradší životnost kvasů vykazují ty, které byly založeny z lesních plodů. slosar-petr@seznam.cz

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika