Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Teda teda jak to tu čtu tak možna prvni člověk co tomu tak trochu rozumí... ale formulovaní problemu, že zaleží na průměru vika na nadrži mě celkem rozesmál :) Každopadnně dokud to kvasi přeměňuje se to sladky na to co pak chcete vydestilovat, pokud jste narční a chcete aby to melo chuť tak tyhle zazraky se tam dějou během 1-4 týdnů po ukončeni kvašení podle druhu ovoce samozřejmě... pakliže to nechate déle sniží se lihovy vytěžek v tom nejlepším připadě, učitě se to ale zkazi - toto se netyka pana Jelinka a ostatnich kteří používají chlazené kvasné kontejnery :). Ovšem k chemikovi ktery chce nechavat kvas cely rok - takto se vyrabi calvados tedy nejdrive nechame kvasit mošt po 1-2 tydnech stočíme cidr a po roce pomaleho kvašeni vyrobíme calvados... kdo by řek že tak složitá věc se da napsat do dvou řadku...
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika