Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

To, co dělá hlava po pití, nezáleží na tom, zda byl přidán cukr nebo ne, ale na tom, jak bylo vypáleno. Já jsem už vypaloval šípkové víno, višňové víno, prokvašená povidla a kompoty, banánové víno, která pochopitelně obsahovala dost cukru (byla to původně vína) a vždycky byl výsledek vynikající. Rozdíly v chuti a vůni, jsou-li jaké, jsou pouze věcí vkusu.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika