Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Dobrý den, čerstvě vypálenou lihovinu byste měl nechat odvětrat, 24 hod. t.j. v konvi nebo kde ji máte, přikrýt hrdlo gázovinou aby tam nenalétaly mušky. Jinak je možné,že jste kvas nechal moc dlouho. Kupte si cukroměr a během kvašení měřte hodnoty cukru. Jakmile to padne na 0 valte do pálenice. Jinak se říká, že by se mělo kvasem míchat, ale to je na  onlastech. Vím že by mě zato někde ruce púolámali, ale já pálím už cca 7 let a každý rok míchám kvasem i přidávám na začátku cukr (ikdyž se to nesmí). Jablka jsou docela v klidu, ale hrušky byste měl pozorněji hlídat.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika