Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Co se týká průchodu aroma, záleží jaký kvas to je. Některé aroma jdou hlavně se začátkem kvasu, tuším to jsou třeba hrušky, některé aroma jde hlavně s koncem kvasu. U jednoduché destilace se spirálou toto nebylo třeba rozlišovat, protože oddělení těch látek bylo v podstatě mizerné. U zasilovače destilace - deflegmátoru jde podle úrovně deflegmátoru nebo prakticky destilační kolony s mnoha patry dosáhnout velice ostrého rozdělení, potom je prostě ten etanol od toho aroma odříznut. V případě nekvalitního kvasu to je dobře, v případě kvalitního kvasu je to třeba napravovat smícháním.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika