Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Všechno s Rakytníkem mě moc zajímá. Zatím co jsem sám zkoušel, nejvíce jedlé a i pochválené byly plody zalité rumem a přislazené medem i cukrem. Rady se silným alkoholem mi nevyhovovali, příliš pálivé. Tak pokud můžete, rád vyzkouším další recept. Ani přesnou dobu sklizně ještě nemám vychytanou. Někde jsem četl, že čím více k podzimu strácí obsah vitamínů. Ta sklizeň je ale náročná, snat nejlepší ostřihování z větévek doma v křesle. VašekB
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika