Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Na flaškách je obsah alkoholu ve víně uváděn obvykle od 11 do 14 %. Myslím, že to je koncentrace, kdy se už kvasinky nemnoží. Vinaři potom umí zarazit kvašení tím, že kvasinky odfiltrují a víno síří SO2.  Jak se víno otevře, SO2 uniká a napadají tam kvasinky ze vzduchu - víno dlouho otevřené kolikrát začne znova kvasit. Ale už nic moc dalšího o tom nevím, na víno nejsem žádný odborník.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika