Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Nevim, jak je to s normama v EU a pridavani lihu do cistych palenek, ale tady se tohle urcite nedodrzuje. Tady na normalnim chlastu je napsano vyrobeno ze 70% svestek a jinak o prokvaseni na 18% a vice jsem neslysel. Naposledy co jsem zaslechl, byly nejake turbo kvasnice a ty dokazaly na 16% alkoholu ale maji rychle kvaseni ty jsem zaznamenal u jednoho cloveka, ktery dela v norsku a pak jeste jeden mi o nich povidal. Jinak je pravda, ze portske vino, je na 18% i vic, ale sami dobre vime, jak se toho dosahuje, ze do nakvaseneho vina se prida korala. Ostatne v pribehu o vzniku portskeho je to jasne vyliceno.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika