Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Vůbec nechci polemizovat o kvalitě destilačních kolon a materiálu chladičů, vidím, že jste odborník. Přesto trvám na tom, co jsem napsal o doslazování kvasů. Mimochodem, normy EU přídavek cukru do ovocných (ale i jiných - hořcového, obilného, melasového, aj) kvasů zakazují, stejně jako přidávání lihu do destilátu. Možná jsou hloupí, ale já si myslím, že vědí proč.
   Na kvalitu oficiálních palíren si nemohu stěžovat, poznal jsem ovšem pouze čtyři a konzument jsem sváteční. Občas nějakou láhev já nebo žena dostaneme. Obvykle lze již čichem a ochutnámím  poznat, zda se pálila v palírně nebo doma. Musím uznat, že jsem degustoval i produkty prokazatelně z domácího zdroje velmi dobré kvality, které se těm palírenským přinejmenším (!) vyrovnaly. Je jich ale pohříchu menšina.
   S tou mědí a jejím účinkem na lidský organizmus se s Vámi nechci hádat, aby mě zas někdo nekáral, ale je to jinak. Je to zase trochu můj obor.  
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika