Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
už to kvasí. po přidání kvasinek dle rady VaškaB. když jsem je dal poprvé, tak jenom rozmíchané a odstáté v cukrové vodě. 2 dny se nic nepohlo. tak jsem tam vrzl ještě jednou (na 300 kilo jsem dával kvasinek na 100) 1:1 mač s vodou, dostal jsem k tomu i živnou sůl, nejdříd do půllitru, až začalo pěnit, pak to 15litru, až se rozjel i ten 15 tak vrz to do mače a včera parádně šumněl.

všechno jsem dal dohromady, kompoty i marmelády.marmelád bylo "jenom" 80 flašekv půllitových sklenicích, a byly to většinou povidla a ta se nekonzervují. vyvaří se na husto.

potěšený jsem hlavně z vůně té směsky. kvas voní výborně. sice nezvykle, ale hezky. pak je ještě dobře (snad) že všechny kompoty byly z vypeckovaného ovoce (40 % broskve, 30 % špendlíky, ringle, 20% meruňky, 10% švestky). kvas míchám, aby se rozpusitli, nebo aspoň částečně rozmělnila ta povidla.

lízátka jsou úplně k ničemu. je to spíš lízátková drť.

chtete to někdo?

díky.f.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika