Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Nejsem tak zběhlý jako vy. Několikrát jsem víno i zkazil. Nepoužívám totiž kvasinky, a při nedodržení čistoty víno snadno chytne myšinu nebo "nevlastní kvas".

Letos jsem se s šípkami moc nepáral a zmíněné problémy jsem se pokusil eliminovat částečným vysušením šípků horkým vzduchem. Zdá se že se to povedlo. Cukru dávám asi 0,3 kg/1 l, nebo přibližně 2 kg/6 l vody.

Cukr se ale snažím zlehka přepražit, než ho i s vodou převařím.

Letos chci druhák, který již obsahuje potřebnou kulturu, udělat jako medové víno.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika