Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Také jsem už několikrát dělal ze starých kompotů a povidel a jednou jsem neměl možnost pálení a tak to dva roky bylo v sudu. To byla moje nejlepší pálenka v životě, a že jsem ji už něco nadělal. Hlavně jesti stařenka neměla cukrovku a nesladila cukerinem. Nařezení a změření moštoměrem je dobrý nápad, bylo by škoda aby tam zbylo cukru. Nevím ale jak Vám tady odpůrci cukru tuto pálenku schválí. Já bych do toho šel určitě. Kvasinky a zákvas si udělejte podle postupu a dále do 5l láhve a po rozkvašení teprve založte sud.VašekB

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika