Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Na to není jednoduchá odpověď. Jednak je třeba zjistit, zda se jedná skutečně o plíseň nebo o křís - může být známkou octového kvašení. Přicukrování a znovu rozjetí kvasu jej může zachránit - zvýší se % alkoholu a tím se do jisté míry může zakonzervovat, kvalita výsledného produktu ale poněkud utrpí.
   Pokud by se skutečně jednalo o plíseň - i to může být známkou klesajícího množství lihu v kvasu (ať už vyprcháním nebo oxydací), odstranil bych ji i s trochou hmoty a rychle kvas vypálil, pokud neutrpěla jeho vůně a chuť. V opačném případě radím vylít.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika