Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
ja nevim,ale kdyz bych udelal nejakou kyselku,tak bych se tim ani nezabyval. jednou mi muj znamej prinesl nejakou sracku a radeji sem ji vypalil a dal svoji. ta jeho skoncila v kanalu.podle me,musi mit dobry kvas i dobrou chut.ze spatne pripravy neudelate dobry destilat.jinak ja na zaver pred filtraci uhli davam trosku bikarbonat sodny(jedlou sodu)je to lepsi a i zjemni. da se rici,ze 70% destilat ma pak jeste lepsi pozivatelnost nez nejaka 40%karbopurova vonavka z kramu.sami vite,ze nelze udelat destilat takovy jako se prodava v kramech,co se tyka chuti a ja vim,ze toho dosahuji pridavanim prichuti a tresti.delal sem totiz v pardubicich,kde se tyhle sragory vyrabely pro pro potravinarsky prumysl
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika