Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ne já nejsem příznivcem cukru ale potřeboval bych silnější argumenty v čem člověku tolik vadí. Prostě silného odpůrce přislazování kvasu. To že je to zakázané, není pro mne tak silný argument.

No a k té žitné ze sladu. Velice pěkně si to představujete, ale skončilo by to na hnoji. U sladu musí dojít k přeměně škrobu na cukry a k tomu dochází při určité teplotě a době stání. To je dost složité, záleží také o jaký slad se jedná. V loňském roce ukazovali u tv. Rady ptáka votvíráka, jak se vaří pivo. Možná si to můžete najít a přehrát.

No a docela bych byl zvědavý, jak by to chutnalo. Možná trochu podobné ,,Samohonce" z východu. VašekB

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika