Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Souhlasím Vašku s tím strašákem. Doma mám v běhu poměrně slušnou kolonu ve skle (dvouplášťová vakuovaná kolona s velkým počtem teoretických pater), která dokáže rozdělit látky s rozdílem bodu varu cca 5 stupňů.  V kvasu jsem zaznamenal znatelné množství nízkovroucích látek pouze jednou. Jednalo se o nekvalitní kvas (zoctovatěl). Nicméně byly to hlavně estery. V běžném kvasu mi první frakce vyskočí až někde kolem 74 stupňů. Metylu se tedy bát nemusíme. Kvašením cukrů nevzniká. Pektinové kvašení nevytvoří velké množství, případný účinek je rušen přítomností etylalkoholu v pálence. Vznik metylalkoholu suchou destilací celulosy je sice možný, ale kořalku s přiboudlinou může pít jen hovado....
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika