Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tak se tady dívám, rozhlížím a vidím o kvasnicích. Moje zkušenost je taková, že výsledný rozdíl mezi zakvašením ušlechtilými kvasinkami nebo pekárenskými není patrný na kvalitě destilátu. Pokud kvasnice mají podmínky pro množení, nepotřebují ani poloviční obvykle doporučené množství, a rozkvasí se to, běda však, když pekárenským droždím nešetříme... Jinak si myslím, že ušlechtilé kvasnice je tahák na prachy, klidně mne kamenujte! Ať se daří každému!

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika